ENKELE EVENTS IN THE PICTURE
BABYBORREL
basis op tafel
- tapasplank en aperokrans en enkele dips en dippers
Hapjes
- Springrolls met lookolie
- quesidilla met guacamole, zure room en salsa
- Bruschetta met ricotta en geroosterde druivenn, honing en tijm
- Libanese gehaktballetjes met yoghurtsaus
Pasta mac and cheese revisited
- Classic mac and cheese
- Taco mac and cheese
- veggie mac and cheese
RECEPTIE
- Bruschetta met tomaat concassé, lookolie en citroenzeste
- spring rolls met verse lookolie
- thaïse mosselen
- scampi vadouvan met parelcouscous en korianderpesto
- halloumikroketjes met pittige tomatensaus
- kruidige pompoensoep met krokantje
- barquita met pulled pork, salsa, avocado, zure room, limoen
- samosa met rundergehakt pittig gekruid
BRUNCH TIME
- koffie, thee, fruitsap, cava, water
- mini koffiekoeken
- kleine pistolets
- briochebrood
- lekker bruin brood
- choco, confituur, boter
- yoghurt met vers fruit en granola
- hesp, kaas, zalm
- fruitsalade
- wortelcake
- salade caprese
- koud pastaslaatje
- regenboogquiche
- omelet met verse kruiden
- wraps met avocado, kip en rucola
- poffertjes met chocoladesaus
ITALIAANSE AVOND
Menu
hapjes
- Bruschetta met tomaat concassé, basilicum en citroenzeste
- Patatas bravas met aiolie, salsa, peterselie en citroen
- Albondigas met tomatensaus en peterselie
Voorgerecht
- Vitello tonnato met kappertjes, veldsla, en geroosterd bruin brood
Hoofdgerecht
-Porchetta met salade caprese, frisse salade en krielpatatjes
Dessert
- zomertiramisu
WEDDING BBQ
Menu
Appetizers
- Oesters met peper en citroen
- Gepaneerde scampi met homemade tartaar saus
- slahartjes met pittig gehakt en zure room
BBQ
- Ribbetjes, grillworst, cote à l'os, papillot met catch of the day
- gegrilde asperges en gepofte zoete aardappel
- broccoli-spinazie salade
- kleurrijke tomatencarpaccio
met verse sauzen, pastasalade en quinoa salade
Dessert buffet
- chocomousse
- ijs met toppings
- cheesecake
- artisanale mellow cakes
- fruitsalade
APERO TIME
- Eetbare aperokrans salami, kaas, mozarella, olijven, tomaatjes
- Tapas plank basis dips, dippers, fijne vleeswaren, belgische kazen
Vanaf 4 personen
MIDDEN-OOSTERS BUFFET
Vlees/vis/veggie
- Kipbrochettes met vadouvan en koriander
- Courgettebeignets
- Falafel
- libanese gehaktballetjes
Groenten
- Fattoush salade (koud)
- boontjes salade met
amandelnoten
en sinaasaapelzeste (koud)
- courgettesalade met
hazelnoten en basilicum
- Gegrilde aubergines met yoghurtsausje (warm)
- Geroosterde bloemkool met vadouvan (warm)
- geroosterde cherrytomaatjes met yoghurt,
citroen en oregano (warm)
Bijgerechten
- Tabouleh van bloemkool of couscous (koud)
- Gepofte zoete aardappel met kikkererwten,
peterselie en tahindressing (warm)
- salade van nieuwe aardappeltjes met eitjes,
erwten, basilicum en peterselie (koud)
- Platbrood en Turks brood
Dips
- Seizoenshummus
- baba ganoush met granaatappelpitjes
- Labneh met sumak, olijfolie en peterselie
PASTA BUFFET EERSTE COMMUNIE
Menu
hapjes
- Thaise Mosselen
- Falafel met yoghurtdressing
- Bruschetta met geroosterde druiven en ricotta
Pasta's
- Noedels met champignons, broccoli en soja in kokossaus
- Canneloni met ricotta-spinazie vulling en pommodore saus
- Orzo met scampi's, feta en passata saus
Dessert
- Chocomousse en Zomertiramisu
WALKING DINNER
Menu
- Saltimboca van scampi en ganda ham
- Quesidilla's met avocado en tomatensalsa
- Norichips met tonijntartaar
- Truffelrisotto met bospaddenstoelen en geroosterde amandelen
- Pastrami sandwich NY style
- Thaise tartaar met fijne frietjes en pittig mayonaise
- Asian meatballs met sriracha mayonaise