ENKELE EVENTS IN THE PICTURE


BABYBORREL

basis op tafel

- tapasplank en aperokrans en enkele dips en dippers

Hapjes

- Springrolls met lookolie

- quesidilla met guacamole, zure room en salsa

- Bruschetta met ricotta en geroosterde druivenn, honing en tijm

- Libanese gehaktballetjes met yoghurtsaus

Pasta mac and cheese revisited

- Classic mac and cheese

- Taco mac and cheese

- veggie mac and cheese


RECEPTIE

- Bruschetta met tomaat concassé, lookolie en citroenzeste

- spring rolls met verse lookolie

- thaïse mosselen

- scampi vadouvan met parelcouscous en korianderpesto

- halloumikroketjes met pittige tomatensaus

- kruidige pompoensoep met krokantje

- barquita met pulled pork, salsa, avocado, zure room, limoen

- samosa met rundergehakt pittig gekruid


BRUNCH TIME 

- koffie, thee, fruitsap, cava, water

- mini koffiekoeken

- kleine pistolets

- briochebrood

- lekker bruin brood

- choco, confituur, boter

- yoghurt met vers fruit en granola

- hesp, kaas, zalm

- fruitsalade

- wortelcake

- salade caprese

- koud pastaslaatje

- regenboogquiche

- omelet met verse kruiden 

- wraps met avocado, kip en rucola

- poffertjes met chocoladesaus


ITALIAANSE AVOND

Menu

hapjes

- Bruschetta met tomaat concassé, basilicum en citroenzeste

- Patatas bravas met aiolie, salsa, peterselie en citroen

- Albondigas met tomatensaus en peterselie

Voorgerecht

- Vitello tonnato met kappertjes, veldsla, en geroosterd bruin brood

Hoofdgerecht

-Porchetta met salade caprese, frisse salade en krielpatatjes

Dessert

- zomertiramisu


WEDDING BBQ

Menu

Appetizers

- Oesters met peper en citroen

- Gepaneerde scampi met homemade tartaar saus

- slahartjes met pittig gehakt en zure room

BBQ

- Ribbetjes, grillworst, cote à l'os, papillot met catch of the day

- gegrilde asperges en gepofte zoete aardappel

- broccoli-spinazie salade

- kleurrijke tomatencarpaccio

met verse sauzen, pastasalade en quinoa salade

Dessert buffet

- chocomousse

- ijs met toppings

- cheesecake

- artisanale mellow cakes

- fruitsalade


APERO TIME

- Eetbare aperokrans salami, kaas, mozarella, olijven, tomaatjes     
- Tapas plank basis dips, dippers, fijne vleeswaren, belgische kazen

Vanaf 4 personen                        


MIDDEN-OOSTERS BUFFET

Vlees/vis/veggie

- Kipbrochettes met vadouvan en koriander

- Courgettebeignets

- Falafel

- libanese gehaktballetjes

Groenten

- Fattoush salade (koud)

- boontjes salade met

  amandelnoten

  en sinaasaapelzeste (koud)

- courgettesalade met

  hazelnoten en basilicum

- Gegrilde aubergines met yoghurtsausje (warm)

- Geroosterde bloemkool met vadouvan (warm)

- geroosterde cherrytomaatjes met yoghurt,

   citroen en oregano (warm)

Bijgerechten

- Tabouleh van bloemkool of couscous (koud)

- Gepofte zoete aardappel met kikkererwten,

  peterselie en tahindressing (warm)

- salade van nieuwe aardappeltjes met eitjes,

  erwten, basilicum en peterselie (koud)

- Platbrood en Turks brood

Dips

- Seizoenshummus

- baba ganoush met granaatappelpitjes

- Labneh met sumak, olijfolie en peterselie

 


PASTA BUFFET EERSTE COMMUNIE

Menu

hapjes

- Thaise Mosselen

- Falafel met yoghurtdressing

- Bruschetta met geroosterde druiven en ricotta

Pasta's

- Noedels met champignons, broccoli en soja in kokossaus

- Canneloni met ricotta-spinazie vulling en pommodore saus

- Orzo met scampi's, feta en passata saus

Dessert

- Chocomousse en Zomertiramisu

 


WALKING DINNER 

Menu

- Saltimboca van scampi en ganda ham

- Quesidilla's met avocado en tomatensalsa

- Norichips met tonijntartaar

- Truffelrisotto met bospaddenstoelen en geroosterde amandelen

- Pastrami sandwich NY style

- Thaise tartaar met fijne frietjes en pittig mayonaise

- Asian meatballs met sriracha mayonaise